sunnuntai 19. syyskuuta 2010

Mikä on merkkien ja symbolien tarkoitus?

Miksi on tärkeää kiinnittää huomiota symboleihin, joita ympärillämme on? Siihen vastaa Jordan Maxwell suomennetussa otteessa kirjan "Stellar Theology and Masonic Astronomy" alustuksesta:

Muinaisia symboleja on yllättävän suuri määrä sekä julkisivussa että sisustuksessa useimmissa kirkoissa, synagogissa, temppeleissä, hallintorakennuksissa, kuten myös pankeissa, vakuutusyhtiöissä, sairaaloissa ja muissa laitosrakennuksissa. Väitän, että nämä merkit ja symbolit kertovat omistajuuden ja näyttävät ihmisille halutun suunnan. Mainonnassa käytetään kautta maailman tuttuja merkkejä ja symboleja, jotta potentiaalinen ostaja voi helposti tunnistaa tuotteen, palvelun tai yhtiön, joka myy tuotetta.

Kysymyksiä, kysymyksiä

Miksi noissa rakennuksissa ja mainoksissa on astronomisia merkkejä ja symboleja? Ne kertovat päämäärästä ja suunnasta. Ne paljastavat, että JOKU, JOSKUS niiden historiassa halusi ne niihin. JOKU TIESI, MITÄ NE MERKIT JA SYMBOLIT TARKOITTIVAT ja käytti niitä tarkoituksella.

Mitä sijaa on okkulttisilla, astronomisilla ja vapaamuurarimerkeillä kirkoissa? Miksi niitä on yrityslogoissa? Miksi hallituksen ja järjestöjen tunnukset, julkisten ja yksityisten laitosten virkamerkit ym. ovat täynnä tällaisia okkulttisia merkkejä ja symboleja? Jos ne ovat merkityksettömiä, miksi ne ovat siellä? MIKSI EI OTTAA NIITÄ POIS? Jos ihmiset eivät tiedä niiden merkitystä, miksi niitä pitää ylipäätään olla?

Jos merkeillä ja symboleilla ON tarkoitus, kuka niillä kommunikoi? Jos niillä ON tarkoitus, miksi salata se? KENELLE he viestivät? KENELLE ne on tarkoitettu? KUKA laittoi ne sinne? Ovatko nämä merkit ja symbolit graafikkojen, arkkitehtien ja rakennusinsinöörien vitsejä? Vai onko niiden käyttö tietoista ja tarkoituksellista?

Vastauksia, vastauksia

Kun pakanallisia ja okkulttisia symboleja on kirkoissa, niitä eivät laita sinne omin päin toimivat arkkitehdit, jotka käyttävät hyväkseen tietämättömiä kristittyjä pappeja, pastoreita, juutalaisia rabbeja, muslimien mullaheja ja niiden eri hallintoneuvostoja. Jos torni on pakanallinen fallossymboli, mitä se tekee paikallisessa kirkossa? Se torni, tiesivät ihmiset sen tai eivät, kertoo kirkon omistajuudesta ja suunnasta. Se kertoo, miten löytää seurakunnan, joka laittaa tämän falloksen kirkkorakennuksensa huipulle, jotta sen voi nähdä jo kaukaa.

Kysyn taas, jos näillä asioilla ei ole tarkoitusta, MIKSI tätä pakanasymbolia käytetään. Jos sillä on tarkoitus, MIKSI sitä peitellään? MIKSI EI ilmaista tarkoitusta avoimesti? Fallos kirkoissa (ja synagogissa ja moskeijoissa) on yksi esimerkki monista vertauskuvista, symboleista ja merkeistä, joita käytetään nykypäivän uskonnoissa kaikkialla maailmassa. Jos ei tiedä merkitystä symbolien takana, ei voi ymmärtää, MIKSI NIITÄ KÄYTETÄÄN. Sitten, kun silmät aukeavat pyhäköissä käytettävien uskonnollisten symbolien todelliselle tarkoitukselle, se "kolahtaa", ja voi nähdä, miten pitkälti länsimaailman uskonnot ovat itse asiassa muinaista pakanauskoa.