maanantai 7. joulukuuta 2009

Jesuiitat - musta veljeskunta

Jesuiittaveljeskunta on katolisen kirkon mahtavin sääntökunta ja maailman vaikutusvaltaisin salaseura, joka dominoi Vatikaanin politiikkaa. Kun sanon sitä "mustaksi veljeskunnaksi", en tietenkään viittaa ihonväriin, vaan siihen, että jesuiittapapit käyttävät perinteisesti mustaa kaapua. Jesuiittakenraalia sanotaankin usein mustaksi paaviksi, kun varsinainen paavi taas pukeutuu valkoiseen. Musta on Saturnuksen (saatanan) väri, joten onko sillä yhteys jesuiittaveljeskuntaan? Onpa hyvinkin, ja itse asiassa sitä voi hyvin sanoa Saturnus-kultin tai saturnaalisen veljeskunnan ruumiillistumaksi. Se näkyy sekä veljeskunnan saatanallisissa toimissa että sen käyttämässä symboliikassa. Esimerkiksi jesuiittojen tunnus on täynnä okkulttista symboliikkaa.















Eli tässä meillä on musta aurinko, joksi myös Saturnusta sanotaan. Suorat säteet symboloivat Saturnusta ja kiharaiset säteet aurinkoa. Mielenkiintoista kyllä, yksi natsien symboleista oli musta aurinko, ja liikkeellä oli myös yhteys jesuiittoihin, kuten esimerkiksi natsi Walter Schellenbergin lausunto osoittaa:

Himmler organisoi SS:n jesuiittaveljeskunnan periaatteiden mukaan. Himmlerin mallina oli mahdollisimman tarkka jäljennös Ignatius Loyolan määräämistä hengellisistä harjoituksista ja ohjesäännöistä. Ehdoton tottelevaisuus oli suuri ohjenuora; jokainen käsky pitää toteuttaa kyselemättä.

http://www.wikicompany.org/wiki/911:Occult_symbolism_II#Black_Sun
http://maallikkoapuri.blogspot.com/2009/05/natsi-saksa-ja-vatikaani.html

Jesuiittojen tunnuksessa on ilmeistä kolminaisuuden palvominen; H-kirjaimen ja ristin muodostama kuvio muistuttaa kolmois-tauta (tau on yksi uskonnollisten ristien muodoista), joka on esimerkiksi Royal Arch -vapaamuurarien symboli:
Tälle tunnusmerkille löytyy monia selityksiä. Jotkut tutkijat otaksuvat sen sisältävän Jerusalemin Temppelin nimen alkukirjaimet H.T. ("Templum Hierosolymae"). Jotkut toiset olettavat sen olevan symboli Isän ja Pojan mystisestä liitosta. Sen on myös sanottu olevan Hiiram Tyyron kuninkaan nimikuvio. royal arch -rituaalin juveeliluennon kirjoittaja sanoo siitä seuraavaa: ”Kolmois-tau kuvaa Pyhässä Royal Archissa kokelaan muurarillisen, henkisen vaelluksen loppuun saattamista.” Eräs arvelu on myös, että se olisi muunnos heprealaisesta kirjaimesta "shin", mikä on yksi juutalainen lyhennys Pyhästä Nimestä.

http://www.kolumbus.fi/pragma/royal_arch_asteen_symboliikka.htm

Kolmois-taulla on myös astrologinen merkitys; se kuvaa kahta päiväntasauspistettä ja kesäpäivänseisauspistettä, jotka yhdistämällä piirretystä puoliympyrästä syntyy Royal Arch eli "kuninkaallinen kaari".















Kolminaisuutta kuvaavat myös alaosassa olevat kolme piikkiä tai Thorin (Jupiter) vasaraa ja tietenkin niin tutut kolme kirjainta IHS, joiden väitetään tulevan Jeesuksen kreikankielisen nimen kolmesta ensimmäisestä kirjaimesta, mutta se on mitä ilmeisimmin lyhenne yhden egyptiläisen kolminaisuuden jumalista Isis, Horus ja Set, mihin viittaa esimerkiksi se, että ajoittain jesuiitat itse kirjoittavat sen I.H.S. eli lyhennystä merkitsevien pisteiden kanssa. Jesuiitat ovat toisaalta esittäneet sille muitakin merkityksiä, kuten Iesus Hominum Salvator eli "Jeesus, ihmiskunnan vapahtaja". Miten oikeudenkäynnissä suhtauduttiinkaan tarinaansa muuttaviin todistajiin?

http://christkeep.com/articles/jesuit_order.html

Isis ei ole yksi yhteen mutta pitkälti sama kuin Venusta eli Luciferia edustavat jumalattaret (Inanna, Ishtar, Astarte...), Horus on auringonjumala Osiriksen reinkarnaatio ja Set on yhdistetty ystäväämme Saturnukseen ja saatanaan. Kaldean kielessä Set oli "Shaitan", mistä tuli heprealaisten saatana.

http://www.world-mysteries.com/PhilipGardiner/forbidden_letters_23.htm

Blavatsky - Osiris, Isis, Horus ja Set

Joissain vanhemmissa tunnuksissa monogrammi on esitetty pienellä h-kirjaimella:















Tässä h ja risti muodostavat yhdessä symbolin, joka on kuta kuinkin tismalleen Saturnuksen tähtimerkki. Huomatkaa myös kuusisakaraiset tähdet ja kuunsirppi, astroteologista symboliikkaa. Seuraavassa kuvassa meillä on IHS heksagrammin eli Saturnuksen tähden keskellä:











Tässä kuva aiemman mustan paavin Pedro Arrupen näyttämästä OK-merkistä, jonka todellinen okkulttinen merkitys on 666. Peukalo ja etusormi muodostavat ympyrän ja limittäin asetellut kolme muuta sormea kuutosten yläosat. Käsimerkeistä enemmän omassa otsikossa.

















Jesuiitat ja okkultismi