perjantai 13. marraskuuta 2009

Saturnus, heksagrammi, 666 ja saatana

Numero 6 liittyy monella tavalla Saturnukseen, se on auringosta lähtien aurinkokunnan 6. planeetta, ja sen mukaan nimetty lauantai (dies Saturni, Saturday...) on nykyisen käytännön mukaan 6. viikonpäivä (raamatullisesti 7.). Sattumoisin sen nimessä nykymaailman merkittävimmässä eli englannin kielessä on myös 6 kirjainta (Saturn). Kummallisinta on se, että NASA:n julkaisemassa kuvassa Saturnuksen pohjoisnavalta näkyy kuusikolmion muotoinen kuvio.




















Se on jo sinänsä kummallista, mutta vielä oudommaksi sen tekee se, että Saturnuksen symboli jo ammoisista ajoista on ollut heksagrammi, jota yleensä kutsutaan Daavidin tähdeksi ja josta useimmille tulee mieleen Israel ja juutalaisuus. Alkuperäinen juutalaisuuden symboli oli kuitenkin menora eli seitsenhaarainen kynttilä, ja kuusisakarainen tähti taas on alunperin ja edelleen okkulttinen symboli ja "Saturnuksen tähti".

http://www.wikicompany.org/wiki/911:Occult_symbolism_III#6-pointed_star

http://fi.wikipedia.org/wiki/Menora


saatananpalvojien käyttämä heksagrammi















Teofisen seuran sinetti















vapaamuuraritunnus















Heksagrammissa on siis kuusi sivua, kuusi kärkeä ja kuusi pientä kolmiota, joten siihen on tavallaan koodattu numero 666 eli pedon luku. Heksagrammi syntyy, kun laitetaan limittäin ylöspäin ja alaspäin osoittava tasasivuinen kolmio, jossa on tietenkin kolme 60 asteen kulmaa, ja kun 6 on 60:n desimaaliharmonia (ja numerologiassa 60=6+0=6), siitäkin tulee 666. Matemaattisesti 666 on 36 ensimmäisen kokonaisluvun (eli ruletin numeroiden) summa ja siten kolmioluku. Myös kuudesta ensimmäisestä roomalaisesta numerosta tulee summaksi 666:

D = 500
C = 100
L = 50

X = 10

V = 5

I = 1

----------
= 666


http://fi.wikipedia.org/wiki/666_(luku)
http://en.wikipedia.org/wiki/Number_of_the_Beast


Eteläisessä Babyloniassa puhutussa kaldean kielessä Saturnuksen nimi oli "Stur", jonka lukuarvo gematriassa on 666:

S = 60
T = 400

U = 6

R = 200

---------- 
= 666


http://www.piney.com/His75.html

Saturnus liittyy siis saatanaan pedon luvun kautta ja lisäksi Saturnus on esimerkiksi iirin kielellä "Satarn" ja xhosan kielellä "iSateni". Saatanan väri on tietenkin musta ja niin on myös Saturnuksen, jonka symboleita on myös musta neliö/kuutio. Saturnus on siis yksi saatanan vastineista.

http://www.atlanteanconspiracy.com/2008/07/saturn-satan-and-666.html


Uskoi sen olemassaoloon tai ei (itse agnostikkona en), tämä on hyvä painaa mieleen, kun näemme jatkossa, miten ja missä kaikkialla Saturnus vaikuttaa nykymaailmassa...